Agenda Groningen

Bericht online op de agenda van Groningen, mooi en duidelijk omschreven !

Wetenschappers presenteren geloofwaardigheid creationisme.

Vanaf maandag 28 augustus tot en met zaterdag 2 september 2017 wordt in Groningen, Apeldoorn en Leiden een lezingentournee georganiseerd door Zevende-dags Adventisten.

Zij hebben een aantal buitenlandse en Nederlandse wetenschappers uitgenodigd om enkele opmerkelijke wetenschappelijke onderzoeken binnen het Bijbelse denkkader van creationisme te presenteren. Onderzoeksresultaten die niet weersproken kunnen worden door de seculiere wetenschappelijke wereld en zelfs in grote wetenschappelijke tijdschriften staan!

Na de week van evolutiebiologie van de Rijksuniversiteit Groningen (18-25 augustus), vinden wij het belangrijk ook het Bijbels-wetenschappelijke denkkader voor het voetlicht te brengen. En omdat wij vinden dat de ontstaansparadigma’s open moeten staan voor wetenschappelijke dialoog, waarin geen enkele hypothese is vrijgesteld van een kritisch en nauwkeurig onderzoek.

Met deze serie willen wij bewijzen dat je je geloof niet hoeft te verloochenen om een excellente wetenschapper te zijn. Wij willen onze gasten een setting aanreiken waarin zij, met wederzijds respect en zonder vooroordeel, informatie kunnen ontvangen over hoe de combinatie geloof en wetenschap plausibele oplossingen biedt voor soms zeer complexe vraagstukken.

Lees hier het hele bericht

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *